Gå till huvudinnehåll

Vår företagsledning

Magdalena Gerger

Bild på Magdalena GergerVerkställande direktör

Född: 1964

Anställd: 2009

Utbildning och tidigare erfarenhet: Civilekonom och MBA vid Handelshögskolan i Stockholm. 

Magdalena har tidigare varit affärsområdesansvarig på Arla Foods och divisionschef inom Nestlé Ltd i England.

Mer om Magdalena Gerger

Tobias Frohm

Personaldirektör

Född: 1965

Anställd: 2011

Utbildning och tidigare erfarenhet: Personalvetare. Tobias har tidigare arbetat som HR-direktör på Lernia AB, HR Lead Sweden på Accenture samt chef för Consultus Leadership Partner AB.

Charlotte Hansson

Ekonomidirektör

Född: 1969

Anställd: 2015

Utbildning och tidigare erfarenhet: Magisterexamen från Handelshögskolan i Göteborg. Charlotte kommer närmast från tjänsten som ekonomi- och finansdirektör på Cision AB. Tidigare var hon ekonomi- och finansdirektör på serviceföretaget Addici AB och har arbetat inom Modern Times Group (MTG) i olika positioner.

Hans Jungland

Direktör verksamhetsområde Försäljning

Född: 1965

Anställd: 2003 

Utbildning och tidigare erfarenhet: Internutbildningar på exekutiv nivå. Hans kommer närmast från tjänsten som avdelningschef för Butiksutveckling på Systembolaget. Dessförinnan var han försäljningschef för det norra försäljningsområdet. Tidigare har han arbetat som avdelningschef/kategorichef på Coop, försäljningschef på Stor&Liten och butikschef på Konsum.

Eva Listi

Bild på Eva ListiIT-direktör

Född: 1962

Anställd: 2016

Utbildning och tidigare erfarenhet: Kemi, biologi, juridik och ekonomi vid Stockholms Universitet samt intern- och externutbildningar på exekutiv nivå.

Eva kommer närmast från PostNord AB och rollen som vice CIO och chef för IT Plan & Transformation. Tidigare var hon CIO på Ericsson och har bland annat även haft ett antal olika ledande IT befattningar inom AstraZeneca, Pfizer och Pharmacia.

Malin Sandquist

Malin Sandquist, Systembolaget.Direktör Bolag och Samhälle

Född: 1972

Anställd: 2012

Utbildning och tidigare erfarenhet: Jur kand. Malin har tidigare arbetat som advokat, närmast som delägare på Advokatfirman Hammarskiöld & Co.