Start

Om webbplatsen

Den här webbplatsen är byggd för att fungera i moderna webbläsare. Det innebär de senaste versionerna av Chrome, Firefox och Safari. Vissa mobiloperativsystem har egna webbläsare och det ska även fungera med de flesta av dessa.

Webbplatsen ska också fungera lika bra oavsett om du använder en mobiltelefon, dator eller surfplatta när du besöker den. Webbplatsen kommer helt enkelt att anpassa sig efter vilken skärmstorlek du har och optimera visningen av funktioner och innehåll efter detta. Du kommer med andra ord känna igen dig oavsett om du besöker oss i datorn hemma eller i mobilen på bussen.

Vi strävar mot att göra webbplatsen tillgänglig för alla som besöker oss, oavsett förutsättningar. Vi gör detta genom att försöka ha så enkla texter som möjligt och bara använda bilder när vi vet att de tillför något till det vi vill berätta om. Vi följer riktlinjerna för webbtillgängligt innehåll WCAG (Web content accessibility guidelines) 2.0 och försöker nå AA nivå.

Exempel på viktiga aspekter för att kunna nå AA nivån är:

att kunna navigera sajten med hjälp av tangentbord
att man får den bästa användarupplevelsen både i dator och mobil
att alla texter har en bra kontrast mot bakgrunden
Vi vet att vi har en bit kvar. Om du har problem med sajten är du mer än välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

För att du ska få en så bra upplevelse som möjligt rekommenderar vi att du accepterar cookies och local storage i din webbläsare. Du kan välja att stänga av dessa funktioner, men då kommer du inte att kunna använda alla funktioner.